Inschrijven Greater Good Programma

Een programma van 5 weken die helemaal om jou draaien! Wat goed dat je je komt inschrijven. Onderaan deze pagina vind je het inschrijfformulier. Na de inschrijving ontvang je een mail met een paar vragen om jou alvast wat beter te leren kennen en sturen wij jou de code voor de online Strengths Finder test om achter jouw unieke talenten te komen! (Alle drie de trainingsdagen vinden plaats in Amsterdam van 09.30 uur tot 17.00 uur)

Hieronder vind je de data van aankomende rondes voor 2020. Wil je graag meedoen aan een programma, maar zit deze vol? Neem gerust even contact op, dan bekijken we de mogelijkheden of zetten we je op de wachtlijst. Per groep hebben we plek voor maximaal 8 deelnemers.

Helaas hebben wij op dit moment nog geen nieuwe data voor 2020. Momenteel zijn wij bezig om nieuwe trainers op te leiden voor alle trainingen die wij geven vanuit Stichting Muses. 

Wij kunnen je wel een alternatief bieden. Oprichtster en trainster van de Greater Good Romy Schagen, biedt ook coachingsgesprekken aan gericht op het ontdekken van jouw talenten. Mocht je hier meer informatie over willen, dan kun je even contact met haar opnemen via romyschagen@w3-grow.com.

Inschrijven Greater Good Programma 

Je wordt direct doorverwezen naar de online betaal module. Mocht dit niet het geval zijn, maar wil je je wel inschrijven, neem dan even contact met ons op via: info@mijngreatergood.nl