“Ik wil vooruit komen!”

“De Greater Good, een training die jou helpt in een nieuwe richting!” Je hebt dit misschien al een paar keer voorbij zien komen en vraagt je misschien af, is dit ook echt zo? Ik zal in dit blog vertellen wat de Greater Good voor mij heeft betekend.

Ik ben Lotus, 19 jaar en werk al een paar maanden als stagiaire bij Stichting Muses. Mijn stagebegeleider nodigde mij uit om de Greater Good bij te wonen. Ik ging er eigenlijk neutraal in, zonder te weten in welke richting ik wilde komen. Daarnaast had ik ook het idee dat de Greater Good mij weinig zou opleveren omdat ik er zonder enig doel in ging. Maar dit bleek uiteindelijk anders te zijn. De trainers creëerden een goede sfeer waarbij ik mezelf makkelijk kon openstellen. Ik deed dit zo veel mogelijk en ging samen met de trainers en deelnemers op zoek naar iets waar ik een volgende stap wilde zetten en iets wat mij tegenhield in het dagelijks leven.

Waar ik in wilde groeien was om mezelf meer open te stellen tegenover anderen. Ik kon en kan soms nog steeds mezelf afsluiten tegenover anderen en heb hier last van. De Greater Good ging zo te werk dat ik door middel van mijn talenten kon kijken hoe ik mijn doel kon behalen. Tijdens het programma van de Greater Good leerde ik hoe ik mijn persoonlijke talenten kon inzetten om dichterbij mijn doel te komen. Wat ik vooral heb ontdekt tijdens de Greater Good is: “Hey, ik wil wel vooruitkomen”. Het moment dat je niet meer wilt stil staan en echt vooruit wilt komen is er nog maar één stap die je moet zetten, je moet het DOEN. Dat is waar de Greater Good ook om draait, kom uit je comfort-zone en ga het doen. Als je vooruit wilt komen, waar wacht je dan eigenlijk op?

Eén van mijn persoonlijke talenten is: activator, ook wel actiegerichtheid. Dit talent kon ik goed inzetten om mijn doel te behalen.  Hoe eng ik het ook vond en hoe veel moeite het kan kosten ik wilde verandering. En nog steeds wil ik verandering. Dankzij de Greater Good ben ik hier echt mee aan de slag gegaan en kom ik steeds dichter bij het behalen van mijn doel. De Greater Good zie ik als de start van de route naar het doel wat je zelf voor ogen stelt.

Wil jij ook een keer verandering, en wil je WEL verder komen? Dan raad ik je aan de Greater Good te volgen. Een training die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en helpt met het behalen van jouw persoonlijke doel!

Auteur: Lotus de Wolff 

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: