profile-pic
Nyne (25) Februari 2018
profile-pic
Job (27) Juli 2017
profile-pic
Daisy (33) Januari 2017
profile-pic
Joris (28) April 2017
profile-pic
Lotti (34) Februari 2017
profile-pic
Stephanie (29) Februari 2018
profile-pic
Anusha (27) Juli 2017
profile-pic
Fleur (22) Oktober 2016
profile-pic
Jasmin (33) November 2017
profile-pic
Lorena (28) April 2017
profile-pic
Natasja (25) Juli 2017
profile-pic
Evelien (23) Oktober 2016
profile-pic
Merel (37) Januari 2018

Heel mooi en fijn programma om inzichten te krijgen op persoonlijk vlak, er achter te komen waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt. Ook kom je er achter wat je wilt bereiken in de toekomst en maakt een plan om stappen in de goede richting te gaan zetten. Naast dit fijne programma ben ik ook bevriend geraakt met hele leuke, lieve en fijne mensen. We kwamen er met elkaar achter dat 'vast open in het leven' iedereen kan gebeuren. Met elkaar hebben we prachtige trainingsdagen gehad en elkaar gesteund en geholpen naar je kernmotivatie te gaan leven. Bedankt!!

Complete en leerzame training waar je actief aan het werk gaat om voor jezelf duidelijk te krijgen wat je wilt, waar je goed in bent en welke concrete stappen je kan maken! Daarnaast ook nog is een ontzettend leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Aanrader!!

Dare and shine!

Dankzij het volgen van het Greater Good programma heb ik echt actie ondernomen om eindelijk voor mezelf te beginnen > Dare and shine. Ik kan nu iedere dag mijn passie delen met anderen en doen wat echt bij mij past! Super bedankt voor de trainingsdagen, het heeft voor mij een groot positief verschil gemaakt.

Een ontzettend goede en leuke training die ik iedereen aanraad die op zoek is of gewoon zichzelf beter wilt leren kennen. Lekker actief aan de slag en flinke stappen maken om dichter bij jouw talenten te komen en te ontdekken waar jij nou eigenlijk blij van wordt en voor wilt gaan in het leven!

Wat een fantastisch programma en hele goede trainers. De focus op het versterken van talenten in plaats van het focussen op ontwikkelpunten heeft mijn manier van kijken naar mijzelf en anderen op een heel positieve manier veranderd. Ik weet veel beter wat mijn talenten zijn, sta steviger in mijn schoenen en kan mezelf beter verkopen. Ook heb ik veel duidelijker gekregen wat mijn waarden in het leven zijn en welke richting ik op wil. Kortom: een zeer waardevol programma dat op een speelse en afwisselende manier veel inzicht en tools geeft!

Sinds de training ben ik mij er meer bewust van dat ik bijzondere talenten heb en ben er echt trots op! Ben mezelf meer gaan accepteren zoals ik ben. Heb geen zin meer om me maar aan te passen aan de hardwerkende Westlandse mentaliteit. Los van het feit dat je een geweldige baan hebt of niet, is genieten en vrije tijd hebben ook belangrijk, vind ik. Ik ben een betere en zelfverzekerdere versie van mezelf geworden. Ik merk dat er niet zoveel mensen zijn zoals ik. Daarom wilde ik nooit anders zijn, maar zoals "de rest". Dankzij de training heb ik ondervonden dat het veel meer waard is om juist mezelf te zijn, want de wereld heeft ook mensen nodig zoals ik. Ik kan mensen nu ook leren meer te genieten van hele kleine dingen. En dat is een hoop waard!

Na mijn burn-out wist ik even niet waar ik moest beginnen.

Tijdens het zoeken op internet naar een keuze, doel of pad kwam ik deze training tegen en was gelijk enthousiast.Om iets te kunnen bereiken is het belangrijk dat je weet wie je bent en wat je kunt. Met deze training ben ik dichter bij mezelf gekomen. Tijdens deze training zijn mijn ogen open gegaan naar het leven, vrienden, familie en de maatschappij. Elk mens is uniek en heeft zijn eigen identiteit en kan op zijn eigen manier gelukkig worden als je weet wie je bent. Dit heb ik bereikt door uit mijn comfortzone te stappen en meer aan mezelf ben gaan denken in plaats van naar andere mensen te luisteren. Bedankt, GREATER GOOD! Deze training raad ik iedereen aan

Dankzij de Greater Good besef ik wat echt belangrijk voor mij is en wat mij gelukkig maakt. De training is interactief en iedere deelnemer krijgt veel aandacht en ondersteuning. Ik vind de opbouw van de training super in elkaar gezet! Je wordt op verschillende manieren gemotiveerd om jouw proces op gang te brengen en het is heel gaaf om tijdens de laatste trainingsdag te zien hoe iedereen er op zijn eigen manier aan heeft gewerkt. De Greater Good staat voor mij voor ontwikkeling en positiviteit.

Ik ben blij dat ik deze training gevolgd heb, het heeft mij een stap verder geholpen in mijn ontwikkeling. Het is goed geweest om even met mijzelf bezig te zijn, ik weet dat ik nog veel meer kan bereiken!

Het programma dat bestaat uit meerdere dagen is inspirerend en je leert jezelf beter kennen. De sfeer is prettig, open en warm. Ze stellen respect en openheid centraal voor iedereen in de groep. Je leert jezelf immers beter kennen en deelt je ervaringen met anderen in de groep (als je dat wil) en dat kan soms best intiem zijn. Je start in een kleine groep, waarbij iedereen evenveel aandacht krijgt. Je gaat diverse activiteiten (zowel binnen als buiten) doen en de begeleiding zorgt ervoor dat je je geen enkel moment verveelt!

“Wat is voor jou belangrijk?” Tot voor kort had ik geen idee wat het antwoord moest zijn op deze vraag, maar ging de uitdaging aan om dit te ontdekken. Ik was opgelucht te zien dat meer mensen waren die wat extra hulp konden gebruiken. Ik heb veel meer inzicht gekregen in hoe gedachten en patronen werken en dat het normaal is dat een stap buiten je comfortzone spannend is, maar dat dat erbij hoort en ik ben gaan denken in mogelijkheden ipv wat niet kan. Ook vond ik het fijn om nieuwe inzichten te krijgen van andere deelnemers.

Alles bij elkaar heeft ertoe geleid dat ik voor mezelf op een rij heb gekregen wat ik nodig heb om naar mijn kernmotivatie te leven en het voelt waanzinnig goed om nu te doen wat me echt gelukkig maakt! Tenslotte heb ik ook hele mooie nieuwe mensen leren kennen. Super tof!

Dankzij de Greater Good weet ik weer waarvoor ik wil gaan in mijn leven. Dat niet alleen, we hebben ook gekeken naar welke stappen ik ga zetten om daar te komen. Een hele interactieve training met veel inzichtelijke oefeningen en enthousiaste en betrokken trainers. Absoluut een aanrader!

Het Greater Good programma heeft mij inzicht geven in mijzelf. Het ontdekken van mijn talenten heeft gezorgd voor begrip en acceptatie voor gedrag en denkwijze. Het programma heeft mij gemotiveerd en aangezet tot actie. Een gevoel dat ik al een tijdje kwijt was en andere programma's mij niet hebben kunnen geven. De veilige, open sfeer en de eerlijke en liefdevolle begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Ik raad de Greater Good aan voor iedereen die opzoek is naar de talenten en uitdagingen in zichzelf!